4 şubat 2021’den BMG haberleri-BMG üyesi Gürz: Birleşirsek kazanırız

Sokağı ve mücadeleyi merkeze koyan bir politik hattı oluşturma hedeflerinin olduğunu aktaran BMG üyesi Mahir Gürz, saldırıların ‘Birleşirsek kazanırız’ şiarıyla püskürtülebileceğini belirtti

Birleşik Mücadele Güçleri (BMG), “Yolsuzluğa, işsizliğe karşı birleşirsek kazanırız” şiarıyla 3 ay boyunca sürdürdüğü kampanyayı, geçtiğimiz günlerde Kartal’da bulunan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği halk forumuyla sonlandırdı. BMG bileşenleri, bu kampanya kapsamında ülkenin pek çok yerinde çeşitli eylem ve etkinlik gerçekleştirdi. BMG Merkez Koordinasyon üyesi Mahir Gürz, önümüzdeki dönemde izleyecekleri mücadele hattına dair değerlendirmelerde bulundu.

İktidarın yaşadığı çoklu kriz emekçilerin üzerine yıkmaya çalıştığını belirten Gürz, “Kampanyamızla yaşanan bu çoklu krize bir müdahale, krizi derinleştiren egemenleri teşhir etmeye çalıştık. İstanbul başta olmak üzere, örgütlü olduğumuz yerlerde bu anlamda çeşitli eylem ve etkinlikler gerçekleştirdik. Hem BMG hem de diğer sol-sosyalist güçlerle birlikte örgütlü olduğumuz bütün alanlarda bir politik mücadele örmek için önemli bir süreç yaşandı” diye belirtti.

Yeni Yaşayam Gazetesi

Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir