Bahçeli yine TTB’yi hedef aldı

ANKARA – Paylaştığı bayram mesajında sağlıkçıları hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram sabahı da TTB’nin kapatılması çağrısı yaptı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya’nın katledilmesine tepki gösteren sağlıkçıları ve Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) dün yayınladığı bayram mesajında hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram sabahında yine aynı sözlerle hedef aldı.

Bayram namazı çıkışında açıklamalarda bulunan Bahçeli, TTB’nin kapatılması çağrısını yineledi. Bahçeli, “Her olayda millete ters düşen ve siyasete alet olmuş kurumlarla bir yere varmak mümkün değildir. Her defasında söylüyorum Tabipler Birliği kapatılmalıdır” dedi.

KİTLESELLİĞİ GÖRMEDİ

Meslektaşlarının görevi başında katledilmesine tepki gösteren avukatları da hedef alan Bahçeli, dün yapılan eylemlerdeki kitleselliğe “50-60’ı geçmeyen doktor ve avukat” dedi. Bahçeli, “Gösteriler yapıp, polis kardeşlerimizle çatışmaya, onlara hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Güvenlik görevlilerine hasımlık yapmak kimseye inandırıcı gelmez. Her defasında söylüyorum TTB kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim yeni bir organizasyon kurmalıdır. Kendilerini doktor, anarşist kılıklı insanlardan kurtulmalıdır” sözlerini sarf etti.

MEZOPOTAMYA AJANSI

Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir